Comanda peste 299 RON si ai livrarea gratuita!

Termeni si conditii

1. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

In cazul produselor aflate pe stoc si in dreptul carora este facuta clar acesta specificare, se livreaza exact produsul din fotografie. In schimb, produsele realizate pe comanda pot prezenta diferente fara de cele din fotografii ,de exemplu diferente care se pot datora adaptarii modelului la o alta dimensiune decat cea pentru care a fost realizat initial . Multe dintre accesorii sunt unicat (nasturi , fundite, catarame) provenite din colectii personale sau lichidari de stoc de la furnizori, de aceea nu toate mai sunt disponibile. Inlocuirea acestora se va face dupa informarea si cu acordul clientului.

2. Preturile afisate sunt valabile doar pentru marimile si materialele specificate in descrierea produsului.

In cazul in care se doreste executarea unui produs pe comanda dintr-un alt material decat cel propus sau pentru alte dimensiuni decat cele standard, pretul poate varia semnificativ fata de cel afisat. Comanda unui produs cu pretul modificat devine ferma si intra in lucru doar dupa ce clientul confirma ca accepta aceste modificari.

3. Termenul de livrare poate fi cuprins intre 2-4 zile (in cazul produselor aflate pe stoc) si 2-4 saptamani pentru produsele executate pe comanda, in functie de gradul de aglomerare si disponibilitate a materialelor.

Livrarea se face prin curier in toate localitatile aflate in zona de acoperire fan Courier la tarifele specificate in sectiunea Detalii livrare si transport. Doar in localitatile aflate in afara zonei de acoperire Fan Courier, expedierea se poate face prin alt serviciu de curierat sau Posta Romana, doar cu plata in avans a comenzii, costul de livrare urmand a fi comunicat in functie de situatie.

4. Retururile sunt acceptate doar pentru produsele care au fost in stoc sau care au fost executate din materialale si pentru dimensiunile standard, prezentate pe site, in termen de 15 zile de la confirmarea primirii coletului.

Din valoarea returnata se vor retine costurile de transport. Nu se accepta retururi pentru produsele comenzi speciale sau pentru care comanda a fost lansata eronat (dimensiuni gresite, perceptie eronata a culorilor).

5. Acest magazin este administrat de MILITARU MIHAELA ELENA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, CUI 45315300.

Website-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta de navigare personalizata (Afla mai multe)

Ok, am inteles