Contact +40722 461 563

Bine-ai venit!

Termeni si conditii

1. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare.

In cazul produselor aflate pe stoc si in dreptul carora este facuta clar acesta specificare, se livreaza exact produsul din fotografie. In schimb, produsele realizate pe comanda pot prezenta diferente fara de cele din fotografii ,de exemplu diferente care se pot datora adaptarii modelului la o alta dimensiune decat cea pentru care a fost realizat initial . Multe dintre accesorii sunt unicat (nasturi , fundite, catarame) provenite din colectii personale sau lichidari de stoc de la furnizori, de aceea nu toate mai sunt disponibile. Inlocuirea acestora se va face dupa informarea si cu acordul clientului.

2. Preturile afisate sunt valabile doar pentru marimile si materialele specificate in descrierea produsului.

In cazul in care se doreste executarea unui produs pe comanda dintr-un alt material decat cel propus sau pentru alte dimensiuni decat cele standard, pretul poate varia semnificativ fata de cel afisat. Comanda unui produs cu pretul modificat devine ferma si intra in lucru doar dupa ce clientul confirma ca accepta aceste modificari.

3. Termenul de livrare poate fi cuprins intre 3-4 zile (in cazul produselor aflate pe stoc) si 2-4 saptamani pentru produsele executate pe comanda, in functie de gradul de aglomerare si disponibilitate a materialelor.

Livrarea se face prin curier in toate localitatile aflate in zona de acoperire Fan Curier la tarifele de mai jos. In celelete localitati livrarea se poate face si cu Posta Romana.

Taxele de livrare sunt urmatoarele:

Livrarea prin curier cu plata in avans: 12 RON pentru comenzi mai mici de 250 RON si este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 RON;

Livrarea prin curier cu plata ramburs:19 RON pentru comenzi mai mici de 250 RON si este gratuita pentru comenzi mai mari de 250 RON.

4. Retururile sunt acceptate doar pentru produsele care au fost in stoc sau care au fost executate din materialale si pentru dimensiunile standard, prezentate pe site.

Din valoarea returnata se vor retine costurile de transport. Nu se accepta retururi pentru produsele comenzi speciale sau pentru care comanda a fost lansata eronat ( dimensiuni gresite, perceptie eronata a culorilor ).

5. Magazinul "Baghete Fermecate" este administrat de SC Miltricot Crochet SRL, CUI 28447034.