Contact +40722 461 563

Bine-ai venit!

In culisele atelierului de vrajitorii

Baghetele fermecate se gasesc la magazinele de specialitate din cele mai multe orase. Tot acolo se gasesc si alte materiale necesare vrajitoriilor pentru copii. Nu, nu trebuie sa va uitati dupa baghete cu stelute in varf si slipici pe coada, dar nici sa nu va lasati pacaliti de aspectul simplu al majoritatii lor si sa le subestimati puterea.Baghetele pe care le poti cumpara din oras nu sunt folositoare pentru nici un fel de vraja rea. Nu poti nici macar sa faci lucruri simple cum ar fi sa schimbi programul la televizor atunci cand telecomanda nu mai are baterii sau sa stingi lumina dupa ce te-ai bagat deja in pat. Asta am incercat si nu merge. Nu mai zic sa transformi nenorocitul de caine lup de la etajul 5 intr-o pisica blanda, sa nu mai latre ori de cate ori vrei sa tragi un pui de somn. Si asta am incercat.

Dar, cu ingrediente potivite, poti face lucruri minunate pentru copii.

Minunate, dar care nu tin 3 zile (ca restul minunilor) ci lucruri de durata care sa-i bucure in egala masura pe copii si pe parintii lor.

Orice vrajitoare priceputa trebuie sa mai adauge, pe langa baghetele potrivite (ai grija la marimi si forme, alegerea baghetei corespunzatoare pentru fiece lucrusor poate fi dificila pentru un incepator), ingrediente precum:

- materiale naturale de calitate, fie dintre cele crescute pe campuri intinse, mangaiate indelung de soare, culese cu grija si aduse din tari indepartate (cum ar fi bumbacul), fie materiale plimbate prin muntii tarii, cu cantec suav de fluieras, taiate cu grija si toarse molcom din fuior la gura sobei.

- o bucatica de inima de mama tanara, care stie ce e bun pentru pui

- o bucatica, mica, mica de creier de olimpic la matematica in clasele primare (cel putin la faza pe judet, altfel nu functioneaza) care sa ofere logica si simetrie vrajitoriei

- o pereche de maini pricepute, cu articulatii sanatoase.

- un gram de inspiratie

- o cantitate maricica de rabdare

Toate acestea se pun la framantat cateva ore sau cateva zile, dupa cat de complexa este lucrarea ce trebuie realizata. Ce a iesit? Veti vedea navigand pe site-ul nostru baghetefermecate.ro.

portret
 

Mihaela Militaru